Апартман во Црна Гора

Се продава апартман во нова зграда на брегот на Јадранското Море, во Каменари во близина на Херцег Нови! Цена 68 000 € Aгенција...

view the listing

Се продаваат повеќе станови на различни локации во Скопје (код 396)

Се продаваат повеќе станови на различни локации во Скопје: 1.Населба Хром трособен 77м2 со гаража 890евра/ м2 2. Позади Машински...

view the listing

Се продава комплетно наместен стан од 59 м2 и подрум 8м2 во строг центар на втори кат Прилеп(код 395)

Се продава стан од 59 м2 и подрум 8м2 во строг центар на втори кат Прилеп. Цена 36 000 evra Aгенција за недвижности БАЛКАН-ИМОТИ...

view the listing

Се продава двособен проширен стан на втори кат Точила Прилеп (код 394)

Се продава двособен проширен стан на втори кат Точила Прилеп. Станот има и подрум. Цена 25 900 €. Aгенција за недвижности...

view the listing

Се продава трособен стан 90 м2 на први спрат во центар Прилеп (393)

Се продава трособен стан 90 м2 на први спрат во центар Прилеп. Станот има и визба 14 м2. Цена 50 000 €. Aгенција за недвижности...

view the listing

Се продава трособен стан во близина на Општински суд Прилеп (код 392)

Се продава трособен стан во близина на Општински суд Прилеп, 80 m2, две логии по 6 m2 и визба 10m2, на втори кат. Постои можност за...

view the listing

Се продава стан 58 м2 во строг центар Прилеп (код 391)

Се продава стан 58 м2 во строг центар Прилеп. Цена: 32 000 evra Aгенција за недвижности БАЛКАН-ИМОТИ Прилеп. Тел ++389 70 913 081 ++389 48 436...

view the listing

Се продава нов стан 94 м2 и подрум во строг центар Прилеп (код 390)

Се продава нов стан 94 м2 и подрум во строг центар Прилеп. Цена: 730 evra/ м2 Aгенција за недвижности БАЛКАН-ИМОТИ Прилеп. Тел ++389 70...

view the listing