64 000 €

Атрактивен деловен простор во стара чаршија Прилеп (код 04)

Се продава атрактивен деловен простор во стара чаршија во Прилеп на две нива 26m2 и 24m2.

Contact An Agent

Се продава атрактивен деловен простор во стара чаршија во Прилеп на две нива 26m2 и 24m2.
Цена 64 000 €.

Aгенција за недвижности БАЛКАН-ИМОТИ Прилеп

Тел ++389 70 913 081
++389 48 436 573
e-mail balkanmk@gmail.com