Се продава дуќан во центар наспроти МВР Прилеп (код 414)

Се продава дуќан во центар наспроти МВР Прилеп. Дуќанот е 31м2, погоден e за канцеларија, ординација, или продавница, има две...

view the listing

Деловен објект Точила Прилеп

Се продава деловен објект во Точила, Прилеп, 18m2, на приземје. Цена 10000 €. Aгенција за недвижности БАЛКАН-ИМОТИ Прилеп Тел ++389 70...

view the listing

Се продава стан-деловен простор 79м2 во строг центар на Прилеп (код 413)

Се продава стан-деловен простор 79м2 во строг центар на Прилеп. Станот се наоѓа на први кат, погоден е за деловен простор....

view the listing

Се продава куќа со два деловни објекти центар Битола (код 400)

Се продава куќа со два деловни објекти центар Битола. Куќата е градена 2007 година, станбениот простор е два спрата со вкупна...

view the listing

Се продава дуќан 53 м2 во Лептокарија (код 399)

Се продава дуќан 53 м2 во Лептокарија. Цена 127 000 евра Aгенција за недвижности БАЛКАН-ИМОТИ Прилеп Тел ++389 70 913 081 ++389 48 436 573 e-mail...

view the listing

Атрактивен деловен простор во стара чаршија Прилеп (код 04)

Се продава атрактивен деловен простор во стара чаршија во Прилеп на две нива 26m2 и 24m2. Цена 64 000 €. Aгенција за недвижности...

view the listing