Се продава дуќан во стара чаршија Скопје (код 385)

Се продава дуќан во стара чаршија Скопје, 237 m2 по имотен лист, три нивоа по 80 m2. На дуќанот му е потребно комплетно реновирање....

view the listing

Се продава деловен простор во центар на Битола (код 378)

Се продава деловен простор во центар на Битола. Цена: 400 000 evra Aгенција за недвижности БАЛКАН-ИМОТИ Прилеп. Тел ++389 70 913 081 ...

view the listing

Се продава куќа на екстра локација во Гевгелија (код 375)

Се продава куќа на екстра локација во Гевгелија, 140 м2, комплетно реновирана, во склоп на куќата има и дуќан 60 м2. Има и маркица...

view the listing

Се издава целосно опремен деловен простор 120 м2 во близина на студенскиот дом Гоце Делчев Скопје (код 373)

Се издава целосно опремен деловен простор 120 м2 во близина на студенскиот дом Гоце Делчев Скопје. Цена: 1100 евра Aгенција за...

view the listing

Се издаваат три деловни простории во зграда во близина на клинички центар Скопје (код 369)

Се издаваат три деловни простории во зграда во близина на клинички центар Скопје. Дуќан 110 m2 приземје со излог (700 евра) Дуќан...

view the listing

Се продава или издава деловен објект 228 м2 втор кат од бизнис центар МИ-ДА Скопје (код 361)

Се продава или издава деловен објект 228 м2 втор кат од бизнис центар МИ-ДА Скопје. Објектот е опремен со целосна електрионска и...

view the listing