Се издава новоизграден деловен објект на два спрата Битола (код 359)

Се издава новоизграден деловен објект на два спрата Битола и тоа приземје од 70 м2 и спрат од 80 м2, како и дворно место од 250 м2....

view the listing

Се издава деловен простор Шарена чешма Прилеп (код 355)

Се издава деловен простор Шарена чешма Прилеп. Цена: 100 евра Aгенција за недвижности БАЛКАН-ИМОТИ Прилеп Тел ++389 70 913 081 ++389 48 436...

view the listing

Се продава хала 600 м2 во Орешани Скопје (код 290)

Се продава хала 600 м2 во Орешани Скопје. Халата се наоѓа на 20км от центарот на Скопје и на само 6 км од аеродромот “Александар...

view the listing

Се продава комплексот од кафулето Габијано Прилеп (код 347)

Се продава комплексот од кафулето Габијано Прилеп. Цена: По договор Aгенција за недвижности БАЛКАН-ИМОТИ Прилеп. Тел ++389 70 913...

view the listing

Се продава деловен објект 2500 m2 во индустриската зона на Велес (код 345)

Се продава деловен објект 2500 m2 во индустриската зона на Велес. Објектот е санбден со струја, вода, одвод, паркинг, две рампи за...

view the listing

Се продава деловен објект во центар во близина на железничка станица Скопје (код 344)

Се продава деловен објект во центар вп близина на железничка станица Скопје. Објектот е 40 m2, има два големи излози и два влеза,...

view the listing