Плац 2200m2 граничи со Пивара, под тениските игралишта Прилеп (код 416)

Плац 2200m2 граничи со Пивара, под тениските игралишта Прилеп.Плацот се наоѓа во градежен реон,индустриска зона и одговара за...

view the listing

Се продава нива над езеро Прилеп (код 408)

Се продава нива над езеро Прилеп. Нивата е 7 хектари и се наоѓа над чешмата над вештачкото езеро. Цена 1,5 евра/м2 Aгенција за...

view the listing

Нива плац кај бензинската Салида Прилеп

Се продава нива кај бензинската Салида Прилеп, 3000 m2, со 70 m ширина излез на главен пат, атрактивна локација. Цена 10 €/m2. Aгенција...

view the listing

Се продава атрактивна викендица со голем овоштарник Прилеп (код 403)

Се продава атрактивна викендица помошна просторија со вкупна површина од 110 м2, легализирана и погодна за живеење. Има...

view the listing

Се продава овоштарник 10000 м2 со викендица во Плетвар Прилеп (код 386)

Се продава овоштарник 10000 м2 со викендица во Плетвар Прилеп. Овоштарникот има различни родни дрвца, има вода. Цена: 12 500...

view the listing

Се продава имот во село Воѓани Прилеп (код 380)

Се продава имот во село Воѓани Прилеп и тоа: нива 2994 м2, овоштарник 1114 м2, награрно земјиште 600 м2, куќа 38 м2, помошен објкет 52 м2 и...

view the listing