Се продава градежна парцела во центар на Битола (код 377)

Се продава градежна парцела во центар на Битола, со градежна маркица 20x20m2, B=12,5m. Прв спрат – Деловен простор, втор, трет и...

view the listing

Се продава плац во Тиват (код 368)

Се продава плац во Тиват, 711 m2, граничи со пат, урбанизиран, можност за градење на објект со подрум, приземје и два ката, до...

view the listing

Се продава плац 507 м2 во непосредна близина на типската населба Прилеп (код 362)

Се продава плац 507 м2 во непосредна близина на типската населба Прилеп. Плацот излегува на две улици на аткрактивно...

view the listing

Се продава плац во Пржино кај Симпо Скопје (код 351)

Се продава плац во Пржино кај Симпо Скопје. Плацот има и маркица. Цена: 90 000 евра Aгенција за недвижности БАЛКАН-ИМОТИ...

view the listing

Се продава плац во населба Даме Груев Скопје (код 342)

Се продава плац во населба Даме Груев Скопје. Плацот е 510 m2, во него има барака 50m2 и гаража 40m2, висока со плоча горе и долу,...

view the listing

Се продава плац 1000 m2 во Прилеп (код 331)

Се продава плац 1000 m2 во Прилеп. Уредна документација. Цена: По договор Aгенција за недвижности БАЛКАН-ИМОТИ Прилеп. Тел ++389 70...

view the listing