Се продава двособен стан на први кат во центар Прилеп (код 412)

Се продава двособен стан на први кат во центар Прилеп. Станот се наоѓа во непосредна близина на Основниот суд со површина 46 м2...

view the listing

Се продава стан-деловен простор 79м2 во строг центар на Прилеп (код 413)

Се продава стан-деловен простор 79м2 во строг центар на Прилеп. Станот се наоѓа на први кат, погоден е за деловен простор....

view the listing

Се бара инвеститор за изградба на зграда во Аличаир Прилеп (код 410)

Се бара инвеститор за изградба на зграда во Аличаир Прилеп. Вкупната површина е 1000 м2. Цена по договор Aгенција за недвижности...

view the listing

Се бара инвеститор за изградба на деветокатница кај оранжерии Прилеп (код 409)

Се бара инвеститор за изградба на деветокатница кај оранжерии Прилеп. Цена по договор Aгенција за недвижности БАЛКАН-ИМОТИ...

view the listing

Се продава трособен стан 90м2 на трети кат во Точила Прилеп (код 263)

Се продава трособен стан 90м2 на трети кат во Точила Прилеп. Цена 32000 евра Aгенција за недвижности БАЛКАН-ИМОТИ Прилеп. Тел ++389...

view the listing

Се издава луксузно наместен трособен стан во Димо Нареднико Прилеп (код 405)

Се издава луксузно наместен трособен стан во Димо Нареднико Прилеп. Станот е комплетно реновиран со сопствено парно и...

view the listing