Се продава атрактивна викендица со голем овоштарник Прилеп (код 403)

Се продава атрактивна викендица помошна просторија со вкупна површина од 110 м2, легализирана и погодна за живеење. Има...

view the listing

Се продаваат две викендици во близина на Лукоил Прилеп (код 381)

Се продаваат две викендици со струја и бунарска вода во близина на Лукоил Прилеп. Местото е 6 декари, легализирано со комплет...

view the listing

Се продава викендица во Маврово (код 374)

Се продава викендица во Маврово. Вкупната површина на викендицата е 100 м2 и дворно место 380 м2. Цена: 55 000 evra Aгенција за...

view the listing

Се продава викенд куќа на три спрата во Радожда Струга(код 339)

Се продава викенд куќа на три спрата во Радожда Струга. Куќата е новоградба на три ката, која се состои од три издвоени...

view the listing

Се продава викенд куќа во Радожда Струга (код 338)

Се продава викенд куќа во Радожда Струга. Викенд куќата е комплетно реновирана (термопан прозори и влезна врата), градена во...

view the listing

Се продава луксузна викенд куќа на Тиквешко Езеро (код 330)

Се продава луксузна викенд куќа на Тиквешко Езеро. Куќата има 107 m2 внатрешна површина ,150 m2 дворно место и базен. Уредна...

view the listing