10 000 €

Деловен објект Точила Прилеп

Се продава деловен објект во Точила, Прилеп, 18m2, на приземје.

Contact An Agent

Се продава деловен објект во Точила, Прилеп, 18m2, на приземје.

Цена 10000 €.

Aгенција за недвижности БАЛКАН-ИМОТИ Прилеп

Тел ++389 70 913 081
++389 48 436 573
e-mail balkanmk@gmail.com