Се издава целосно опремен деловен простор 120 м2 во близина на студенскиот дом Гоце Делчев Скопје (код 373)

Се издава целосно опремен деловен простор 120 м2 во близина на студенскиот дом Гоце Делчев Скопје. Цена: 1100 евра Aгенција за недвижности БАЛКАН-ИМОТИ Прилеп. Тел ++389 70 913 081 ++389 48 436 573 e-mail balkanmk@gmail.com

Contact An Agent

Се издава целосно опремен деловен простор 120 м2 во близина на студенскиот дом Гоце Делчев Скопје.

Цена: 1100 евра

Aгенција за недвижности БАЛКАН-ИМОТИ Прилеп.

Тел ++389 70 913 081
++389 48 436 573
e-mail balkanmk@gmail.com