По договор

Се издаваат три деловни простории во зграда во близина на клинички центар Скопје (код 369)

Се издаваат три деловни простории во зграда во близина на клинички центар Скопје. Дуќан 110 m2 приземје со излог (700 евра) Дуќан 70 m2 сутерен (400 евра) Стан 130 m2 на 4 кат поткровје, лифт до трети кат, климатизиран, централно парно (450 евра) Цена: По договор Aгенција за недвижности БАЛКАН-ИМОТИ Прилеп. Тел ++389 70 913 081 ++389 48 436 573 e-mail balkanmk@gmail.com

Contact An Agent

Се издаваат три деловни простории во зграда во близина на клинички центар Скопје.

Дуќан 110 m2 приземје со излог (700 евра)
Дуќан 70 m2 сутерен (400 евра)
Стан 130 m2 на 4 кат поткровје, лифт до трети кат, климатизиран, централно парно (450 евра)

Цена: По договор

Aгенција за недвижности БАЛКАН-ИМОТИ Прилеп.

Тел ++389 70 913 081
++389 48 436 573
e-mail balkanmk@gmail.com