400 000 evra

Се продава деловен простор во центар на Битола (код 378)

Се продава деловен простор во центар на Битола. Цена: 400 000 evra Aгенција за недвижности БАЛКАН-ИМОТИ Прилеп. Тел ++389 70 913 081 ++389 48 436 573 e-mail balkanmk@gmail.com

Contact An Agent

Се продава деловен простор во центар на Битола.

Цена: 400 000 evra

Aгенција за недвижности БАЛКАН-ИМОТИ Прилеп.

Тел ++389 70 913 081
++389 48 436 573
e-mail balkanmk@gmail.com