127 000 evra

Се продава дуќан 53 м2 во Лептокарија (код 399)

Се продава дуќан 53 м2 во Лептокарија. Цена 127 000 евра Aгенција за недвижности БАЛКАН-ИМОТИ Прилеп Тел ++389 70 913 081 ++389 48 436 573 e-mail balkanmk@gmail.com

Contact An Agent

Се продава дуќан 53 м2 во Лептокарија.

Цена 127 000 евра

Aгенција за недвижности БАЛКАН-ИМОТИ Прилеп

Тел ++389 70 913 081
++389 48 436 573
e-mail balkanmk@gmail.com