По договор

Се продава дуќан во центар наспроти МВР Прилеп (код 414)

Се продава дуќан во центар наспроти МВР Прилеп. Дуќанот е 31м2, погоден e за канцеларија, ординација, или продавница, има две засебни простории. Цена По договор Aгенција за недвижности БАЛКАН-ИМОТИ Прилеп Тел ++389 70 913 081 ++389 48 436 573 e-mail balkanmk@gmail.com

Contact An Agent

Се продава дуќан во центар наспроти МВР Прилеп. Дуќанот е 31м2, погоден e за канцеларија, ординација, или продавница, има две засебни простории.

Цена По договор

Aгенција за недвижности БАЛКАН-ИМОТИ Прилеп

Тел ++389 70 913 081
++389 48 436 573
e-mail balkanmk@gmail.com