155000 evra

Се продава дуќан во стара чаршија Скопје (код 385)

Се продава дуќан во стара чаршија Скопје, 237 m2 по имотен лист, три нивоа по 80 m2. На дуќанот му е потребно комплетно реновирање. Има изведена водоводна мрежа. Чист имотен лист. Цена: 155 000 evra Aгенција за недвижности БАЛКАН-ИМОТИ Прилеп. Тел ++389 70 913 081 ++389 48 436 573 e-mail balkanmk@gmail.com

Contact An Agent

Се продава дуќан во стара чаршија Скопје, 237 m2 по имотен лист, три нивоа по 80 m2. На дуќанот му е потребно комплетно реновирање. Има изведена водоводна мрежа. Чист имотен лист.

Цена: 155 000 evra

Aгенција за недвижности БАЛКАН-ИМОТИ Прилеп.

Тел ++389 70 913 081
++389 48 436 573
e-mail balkanmk@gmail.com