По договор

Се продава или издава деловен објект 228 м2 втор кат од бизнис центар МИ-ДА Скопје (код 361)

Се продава или издава деловен објект 228 м2 втор кат од бизнис центар МИ-ДА Скопје. Објектот е опремен со целосна електрионска и компјутерска инсталација. Цена: по договор Aгенција за недвижности БАЛКАН-ИМОТИ Прилеп. Тел ++389 70 913 081 ++389 48 436 573 e-mail balkanmk@gmail.com

Contact An Agent

Се продава или издава деловен објект 228 м2 втор кат од бизнис центар МИ-ДА Скопје. Објектот е опремен со целосна електрионска и компјутерска инсталација.

Цена: по договор

Aгенција за недвижности БАЛКАН-ИМОТИ Прилеп.

Тел ++389 70 913 081
++389 48 436 573
e-mail balkanmk@gmail.com