160 000 evra

Се продава куќа на екстра локација во Гевгелија (код 375)

Се продава куќа на екстра локација во Гевгелија, 140 м2, комплетно реновирана, во склоп на куќата има и дуќан 60 м2. Има и маркица за градба P+2+Pk = 850,00 m2, од кои 255 м2 се деловен простор. Цена: 160 000 evra Aгенција за недвижности БАЛКАН-ИМОТИ Прилеп. Тел ++389 70 913 081 ++389 48 436 573 e-mail balkanmk@gmail.com

Contact An Agent

Се продава куќа на екстра локација во Гевгелија, 140 м2, комплетно реновирана, во склоп на куќата има и дуќан 60 м2. Има и маркица за градба P+2+Pk = 850,00 m2, од кои 255 м2 се деловен простор.

Цена: 160 000 evra

Aгенција за недвижности БАЛКАН-ИМОТИ Прилеп.

Тел ++389 70 913 081
++389 48 436 573
e-mail balkanmk@gmail.com