250 000 evra

Се продава куќа со два деловни објекти центар Битола (код 400)

Се продава куќа со два деловни објекти центар Битола. Куќата е градена 2007 година, станбениот простор е два спрата со вкупна површина 150m2, деловен објект во склоп на куќата е со површина од 68 m2 , а другиот објект е со површина од 26 m2. Дворното место е 96 m2 во кое има и маркица за градење со површина од 33 m2 . Цена 250 000 евра Aгенција за недвижности БАЛКАН-ИМОТИ Прилеп Тел ++389 70 913 081 ++389 48 436 573 e-mail balkanmk@gmail.com

Contact An Agent

Се продава куќа со два деловни објекти центар Битола. Куќата е градена 2007 година, станбениот простор е два спрата со вкупна површина 150m2, деловен објект во склоп на куќата е со површина од 68 m2 , а другиот објект е со површина од 26 m2. Дворното место е 96 m2 во кое има и маркица за градење со површина од 33 m2 .

Цена 250 000 евра

Aгенција за недвижности БАЛКАН-ИМОТИ Прилеп

Тел ++389 70 913 081
++389 48 436 573
e-mail balkanmk@gmail.com