56 000 евра

Се продава стан-деловен простор 79м2 во строг центар на Прилеп (код 413)

Се продава стан-деловен простор 79м2 во строг центар на Прилеп. Станот се наоѓа на први кат, погоден е за деловен простор. Покрај горенаведените квадрати станот располага со 7 м2 помошни простории. Комплетно средена документација, чист имотен лист. Цена 56000евра Aгенција за недвижности БАЛКАН-ИМОТИ Прилеп. Тел ++389 70 913 081 ++389 48 436 573 e-mail balkanmk@gmail.com

Contact An Agent

Се продава стан-деловен простор 79м2 во строг центар на Прилеп. Станот се наоѓа на први кат, погоден е за деловен простор. Покрај горенаведените квадрати станот располага со 7 м2 помошни простории. Комплетно средена документација, чист имотен лист.

Цена 56000евра

Aгенција за недвижности БАЛКАН-ИМОТИ Прилеп.

Тел ++389 70 913 081
++389 48 436 573
e-mail balkanmk@gmail.com