по договор

Забел шума во месноста Леково Ореовец Прилеп (код 54)

Се продава забел шума во месноста Леково Ореовец Прилеп, 20000 m2. Цена по договор.

Contact An Agent

Се продава забел шума во месноста Леково Ореовец Прилеп, 20000 m2.

Цена по договор.

Aгенција за недвижности БАЛКАН-ИМОТИ Прилеп

Тел ++389 70 913 081
++389 48 436 573
e-mail balkanmk@gmail.com